Individuele Coaching

GYROTONIC® is een individuele coaching om uw bewegingsmogelijkheden te verbeteren en te versterken. Deze methode is bedoelt je lichaam gezond en fit te houden en te versterken! Bij rug-schouder-bekken klachten etc.of andere bewegingsbeperkingen een snelle manier om verbetering te krijgen.
Daarnaast of daarna kan je de Gyrokinesis groepslessen volgen. Deze methodes sluiten op elkaar aan.
Ook is het mogelijk bij lichamelijke klachten als verkrampte schouders, stijve rug en verkeerde houding, actief te verbeteren. Wij bieden deze vorm , op dit moment alleen aan, aan  onze klanten. Zij zijn vertrouwd met onze werkwijze en kunnen het geleerde gelijk toepassen in de lessen.

Op een soort fitness apparaat, Pulley en Jumping Stretch Board genoemd, krijgt u intensieve begeleiding. Anders dan bij fysiotherapie,of sportschool bent u actief betrokken op de Pulley. Tijdens het bewegen stuur ik uw beweging bij. Zo leert u oude gewoontes bijv.de  schouders optrekken, om te zetten. U krijgt inzicht in uw bewegingspatroon. Door in beweging te oefenen en de gewoonte te corrigeren krijgt u handvatten mee, om thuis verder te oefenen.

Voor professionals in de sport is Gyrotonic een snelle manier om inzicht te verwerven en prestaties te vergroten of terug komende blessures te verbeteren. Vaak zij er klachten van schouders, rug, heup, houding of knieklachten bij prof.sporters die kunnen verbeteren! We werken samenwerking met manueel therapeut of fysiotherapie. Geen standaard vergoeding van verzekeringen.

Voor wie:
Sportbeoefenaars van alle disciplines (amateur of prof)
Mensen ZONDER klachten die nieuwsgierig zijn en zichzelf willen verbeteren.
Mensen​ met klachten van o.a.schouders rug bekken, knieën en benen.

Wat kost het?
Een individuele sessie is 50 minuten en kost € 70,–.
Bent u lid bij Itokan Health Centrum: Pilates, Yoga en meer, Gyrokinesis® of Aikido dan betaald u slechts € 65,– per sessie.
Voor de individuele coaching is geen standaard vergoeding mogelijk van uw verzekering.

Introductie
Wij bieden, een eenmalig introductiepakket aan, 2 sessies = € 120,- vooraf te voldoen.

Pakket 5 sessies
Een pakket van 5 sessies is € 325,– euro, vooraf te voldoen en is 3 maanden geldig vanaf de 1e afspraak.